Charlotte min gratis kammar
charlotte min gratis kammar

Visor, verser, dikter och texter att läsa högt, lyssna till, skratta åt, inspireras av eller reflektera över.
En liten vacker bokpärla, att bläddra i och njuta av, för sångglada i olika åldrar." /BTJ.
Hallqvist fyllt 100.
Vad gör du klockan åtta?
Barnet väljer visa genom att trycka på en knapp på respektive uppslag och kan då sjunga till instrumentalmusiken. .Tryck på knappen, lyssna till musiken och sjung tillsammans!Bilderna är gjorda av älskade illustratörer som Lena Anderson, Eva Eriksson, Kristina Digman, Marit Törnqvist och Mati Lepp bland andra."Lilla Visboken innehåller en musikalisk kulturskatt otäck pinay camgirl för barn.Små saker har vi samlat det bästa ur hennes produktion för barn.Den perfekta presentboken för alla sångglada små!2014 skulle Britt.
På sex uppslag i denna oömma kartongbok hittar vi de älskade klassiska sångerna: Videvisan, Blåsippor, Majas visa, Mors lilla Olle, Bä bä vita lamm och Ekorrn satt i granen.
En jubileumsbok för alla livets tillfällen.Det är en bok som för samman flera generationer.Bokens ljudmodul är försedd med utbytbara batterier.Njut av Alice Tegnérs visskatt och de ljuvliga bilderna av Elsa Beskow.Den förmedlar nostalgi till de äldre och ger de yngre chansen att lära sig klassiska barnvisor.

Hallqvists texter, bildsatta av några av Sveriges allra främsta barnbokskonstnärer som Lena Andersson, Eva Eriksson och Charlotte Ramel.
"Var bor du lilla råtta?

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap